Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

WAARSCHUWING definitief ontharen

waarschuwing definitief ontharen

Goedkope behandelingen en thuisflitsers kunnen haargroei op lange termijn verergeren!

Waarschuwing 1:

pas op voor ‘goedekope’ behandelingen definitief ontharen!
Er wordt steeds vaker reclame gemaakt voor verschillende “goedkope” behandelingen en acties voor zogenaamd definitief ontharen. Dorien.nl raadt aan goed te controleren of deze behandelingen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur.
Bij veel van deze behandelingen wordt namelijk gebruik gemaakt van apparatuur die de haarzakjes slechts verdooft. De haargroei wordt voor een bepaalde periode stopgezet, maar komt na verloop van tijd volledig terug. De haarzakjes herstellen zich en zijn zelfs sterker dan voor de behandeling. U loopt hierdoor het risico resistent te worden voor overige behandelingen definitief ontharen.

Waarschuwing 2:

pas op met thuisflitsers voor definitief ontharen!
Ook zijn er tegenwoordig vele ‘thuisflitsapparaatjes’ te koop. In opdracht van de Consumentenbond is hier onderzoek naar verricht. Deze apparaten claimen definitief te kunnen ontharen, maar het brengt de haartjes hooguit in een tijdelijke rustfase. Het vermogen van de thuisflitsapparaten is veel te laag om effectief te zijn en er wordt totaal geen rekening gehouden met de groeifasen van de haartjes. Juist dit is van essentieel belang bij definitieve ontharing!

Werkt definitieve ontharing?

Jazeker. Definitief ontharen werkt echt, mits je kiest voor een specialist als Dorien.nl. Het is dé methode voor een zijdezacht lichaam, maar kies altijd voor ervaring, kwaliteit en expertise. Dorien.nl Anti-Ageing Center is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitief ontharen. Wij werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur als de Ellipse en Harmony SHR. Daarnaast hebben wij al ruim 15 jaar ervaring met definitief ontharen.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief