Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

Harmony SHR

definitief ontharen Harmony SHR Dorien

Definitief ontharen met Harmony Super Hair Removal (SHR) voor lichte haartjes en donkere huidtypes.

De Harmony SHR methode is een innovatief systeem op het gebied van behandelingen voor definitieve ontharing. Het is uitermate geschikt voor het definitief verwijderen van blonde, rossige en grijze haartjes én geeft verbluffende resultaten op de donkere huid. 

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center analyseren wij uw huid- en haartype en bepalen zo de behandeling die we gaan uitvoeren. Vervolgens kunnen we ook een indicatie geven van het te verwachten aantal behandelingen. Onze specialistes adviseren u vanzelfsprekend graag over de mogelijkheden tijdens een gratis intake-gesprek.

gratis consult definitief ontharen

 

Klik hier voor algemene informatie over definitieve ontharing.

Klik hier voor onze actie definitief ontharen.

Apparatuur

Apparatuur Harmony Super Hair Removal (SHR)

De Harmony SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz.

De Harmony SHR technologie richt zich niet op de melanine, zoals klassieke systemen dat doen, maar op het eiwit in de stamcellen en pakt dit grondig aan. Omdat de focus nu op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes – blond, grijs, rood – succesvol* worden behandeld tijdens een Harmony SHR behandeling. Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk, want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen dus veel sneller achter elkaar plaatsvinden!

Deze nieuwe ontharingstechnologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de bovenste huidlaag. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed uit het behandelbereik weggehouden.

Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45ºC. Het omliggende weefsel fungeert hierbij als energiereservoir zodat de haarfollikel en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen. De kans op verbranding is minimaal, in tegenstelling tot sommige andere methodes.

Harmony shr definitieve ontharing

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Charlotte

Na lang twijfelen heb ik toch besloten mijn beenhaar definitief te laten verwijderen. Ik twijfelde vanwege de hoge kosten maar wilde het heel graag. Een vriendin was heel positief over Dorien en de prijs was goed en daarom besloot ik de behandeling hier uit te voeren. Ik heb een getinte huid en ben behandeld met het harmony shr apparaat. Na acht behandelingen was ik helemaal van mijn beenhaar af. Het gevoel was in het begin minder prettig maar je raakt er snel aan gewend en ik ben blij met het resultaat. Mijn benen zijn helemaal haarvrij. Ik zou het iedereen aanraden, bedankt Dorien!

Petra

Na veel zoeken op o.a. internet ben ik bij Dorien uitgekomen voor definitief ontharen. Ze werd mij aangeraden omdat ze hoge kwaliteit apparatuur heeft, die de haartje echt definitief verwijdert, in plaats van alleen ‘tijdelijk uitschakelt’. Ik heb vier behandeling gehad, en merk al zoveel verschil. Het is al bijna weg!

Anoniem

Mijn haar bij bikinilijn en bovenbenen is na behandelingen bij Dorien echt weg. Super fijn, niet meer scheren, geen geïrriteerde huid maar gladde benen. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief