Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

Ellipse IPL

ellipse ipl definitief ontharen vrouw

Ellipse IPL ontharen voor definitief ontharen van donkere haartjes en voor alle huidtypes

De Ellipse IPL behandeling is een innovatief systeem op het gebied van behandelingen voor definitieve ontharing, dat uitermate geschikt is voor:

  • definitief ontharen van donkere haartjes
  • definitief ontharen op alle huidtypes

Het meest effectief is de ontharing met het IPL-apparaat bij de behandelingen van donkere haartjes op een lichte huid. Lichte of grijze haartjes? Die kunnen we perfect behandelen met de Harmony SHR (Super Hair Removal).

Onze specialistes adviseren u vanzelfsprekend graag tijdens een gratis én vrijblijvend intake-gesprek.

gratis consult definitief ontharen

Klik hier voor algemene informatie over definitieve ontharing.

Klik hier voor onze actie definitief ontharen.

Apparatuur

Apparatuur Ellipse IPL

Uw ongewenste haargroei wordt definitief verwijderd met het Ellipse IPL apparaat door middel van lichtpulsen. Dit is een van de snellere en effectievere methodes van dit moment. Ellipse heeft niet voor niets de reputatie van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologie.

De methode geeft een prikkelend of tintelend gevoel op de huid. Daardoor is dit ontharingsapparaat veel aangenamer dan een hars- of epileerbehandeling! De Ellipse IPL is geschikt voor ieder huidtype en vanzelfsprekend bewezen veilig en effectief.

Ellipse IPL systeem Anti-Ageing Center Dorien

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

JvdB

Ik zag Dorien bij 4me op tv en heb haar website bekeken. Uiteindelijk de stap genomen en de donkere haartjes op mijn onderbenen laten verwijderen. Ik ben nog niet klaar, maar zie al een groot verschil. Ik denk nu al over definitief ontharen van mijn bovenbenen!

Ellen

Ik twijfelde erg of ik aan definitief ontharen moest beginnen. Het intakegesprek heeft me overtuigd. Ik heb vertrouwen in de deskundigheid bij Dorien en ik werd erg op mijn gemak gesteld. De eerste behandeling heb ik in maart, ben benieuwd.

Wil

Na jaren van epileren en harsen van mijn bovenlip heb ik nu eindelijk de oplossing gevonden: definitief ontharen bij Dorien! Mijn bovenlip is haarvrij en je ziet geen bijwerkingen van de behandeling. Ik raad iedereen met hetzelfde probleem als ik deze behandeling aan!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief